EXPLOZIE într-un magazin alimentar din centrul Capitalei // Două persoane au murit (VIDEO)

Screenshot_8

Două persoane au decedat în urma unei explozii care a avut loc într-un magazin din centrul Capitalei. Tragedia a avut loc în această dimineață, în jurul orei 11, într-o alimentară de pe strada Armenească intersecție Mateevici.

UPDATE // Momentul exploziei a fost surprins de camerele de supraveghere (video: Canal3)

UPDATE // Explozia a avut loc din cauza unui cumpărător care a intrat în conflict cu vânzătoarea. Potrivit Inspectoratului General al Poliției, bărbatul a intrat în magazin să-și cumpere țigări, însă a refuzat să le achite. La ieșire, acesta ar fi declanșat un dispozitiv explozibil pe care-l avea asupra sa.

„Apelul la 902 a parvenit la ora 11.08. În urma depozițiilor unor martori, bărbatul decedat a intrat în magazin, a luat aproximativ 10 pachete de țigări. La ieșire i s-a propus să achite prețul, a refuzat și în acel moment, din mână sau din rucsac, a căzut un obiect explozibil care a explodat la ieșire”, a declarat șeful Inspectoratului General de Poliție, Alexandru Pânzari, în cadrul unui briefing pentru presă.

Suflul deflagrației a fost atât de puternic încât a omorât și o persoană care se afla în fața magazinului. Bărbatul urmează a fi identificat.

Poliția a stabilit, însă, identitatea bărbatului care a declanșat explozia. Este vorba despre un locuitor al Capitalei, născut în 1968, anterior judecat pentru diverse infracțiuni.

UPDATE // Briefing de presă organizat de IGP cu privire la explozia produsă astăzi la magazinul alimentar din intersecția Armenească – Alexei Mateevici.

UPDATE // Inspectoratul General al Poliției va oferi noi detalii despre explozie într-un briefing care va avea loc la ora 12.30.


UPDATE //
Surse ale Deschide.MD spun că tragedia s-a produs în urma unei certe banale între doi clienți ai magazinului și vânzătoarea, care ar fi refuzat să le vândă acestora băuturi alcoolice. Cei doi ar fi amenințat-o pe femeie cu o grenadă.

Poliția se află la fața locului pentru a stabili cu exactitate cum a avut loc incidentul.

video: Facebook / Dumitru Dediu

You may also like

Comments are closed.

By