EXPLOZIA în marketul din Centru s-a produs din cauza un conflict banal. Un bărbat a refuzat să achite țigările

explozie jardi publika

Explozia produsă în această dimineață în magazinul Jardi din centrul Capitalei a avut loc din cauza unui cumpărător care a intrat în conflict cu vânzătoarea.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, bărbatul a intrat în magazin să-și cumpere țigări, însă a refuzat să le achite. La ieșire, acesta ar fi declanșat un dispozitiv explozibil pe care-l avea asupra sa.

„Apelul la 902 a parvenit la ora 11.08. În urma depozițiilor unor martori, bărbatul decedat a intrat în magazin, a luat aproximativ 10 pachete de țigări. La ieșire i s-a propus să achite prețul, a refuzat și în acel moment, din mână sau din rucsac, a căzut un obiect explozibil care a explodat la ieșire”, a declarat șeful Inspectoratului General de Poliție, Alexandru Pânzari, în cadrul unui briefing pentru presă.

Potrivit șefului IGP, suflul deflagrației a fost atât de puternic încât a omorât și o persoană care se afla în fața magazinului. Bărbatul urmează a fi identificat.

Poliția a stabilit, însă, identitatea bărbatului care a declanșat explozia. Este vorba despre un locuitor al Capitalei, născut în 1968, anterior judecat pentru diverse infracțiuni.

Oamenii legii urmează stabilească circumstanțele. Amintim că explozia s-a produs într-un market Jardi, situat la intersecția străzilor Armenească și Mateevici.

captură foto: publika.md / video: Facebook (Dumitru Dediu) / deschide.md

You may also like

Comments are closed.

By