Curățenia în sistemul medical continuă // Silvia Radu l-a demis pe directorul Spitalului nr.1

dondiuc_400px-1

Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, l-a eliberat din funcţie pe directorul IMSP Spitalul Clinic Municipal nr. 1, Iurie Dondiuc.

Dispoziţia primarului general interimar, Silvia Radu, a fost emisă astăzi, 30 martie 2018. Directorul Spitalului Clinic Municipal nr. 1 a fost eliberat din funcţie pentru controlul slab asupra activităţilor subdiviziunilor spitalului, din cauza numeroaselor plângeri din partea pacienţilor şi pentru inacţiunile de a elimina deficienţele în activitatea spitalului.

„Curățenia în sistemul medical continuă.

Azi l-am eliberat din funcție pe dl Dondiuc, directorul Spitalului Nr1.

După cum știți, atunci când am fost în control l-am găsit la chef pe domnul director în mijlocul zilei de muncă. Dar nu este numai atât, am văzut cum era administrat spitalul.

Plângerile venite de la cetățeni descriu foarte bine sistemul impus în ultimii ani de către Moldovanu, Dondiuc și alții, care au făcut totul ca sistemul să lucreze exclusiv în folosul lor și nicidecum în folosul pacienților și implicit al locuitorilor Chișinăului.

Am zis și o repet, nu voi admite astfel de oameni să conducă sistemele vitale ale municipiului. Nu voi lăsa corupții și iresponsabilii să sufoce administrația locală.

Atâta timp cât sunt primar, fie și interimar, fac ordine”, a scris Silvia Radu pe Facebook.

Amintim că ieri, Silvia Radu a semnat o dispoziție de eliberare din funcție a şefului Direcției sănătății, Mihai Moldovanu.

You may also like

Comments are closed.

By