„Curat lună” și în parcul afgan! Primăria a dispus EVACUAREA comercianților, dar și a celor care prestează servicii distractive pe teritoriul Complexului

Screenshot_7

Primarul general interimar al capitalei, Silvia Radu, a semnat o dispoziție prin care toate unităţile comerciale şi de prestări servicii amplasate pe teritoriul Complexului Memorial „Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire” din strada Miron Costin, sectorul Râşcani, să fie evacuate, până la data de 1 aprilie 2018.

Potrivit documentului, agenții economici care își desfășoară activitatea pe teritoriul Complexului Memorial, cât și în preajma acestuia, pe strada Miron Costin și bd. Moscova, urmează să-și evacueze pe cont propriu toate unitățile de comerț ambulant (tonete, rulote, remorci, frigidere) și de prestări servicii, inclusiv cele care prestează servicii distractive pentru copii. În caz de neconformare, acestea vor fi evacuate în mod forțat.

Totodată, Primăria municipiului Chişinău nu va mai elibera scheme de amplasare și nu va admite notificarea activității comerciale sau de prestări servicii de orice gen pe teritoriul adiacent și în perimetrul Complexului Memorial „Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire”.

După eliberarea de către comercianți a teritoriului din preajma Complexului Memorial, serviciile municipale de profil vor amenaja o zonă de odihnă și agrement, în limitele scuarului din bd. Moscova, 21.

foto: moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By