5 C
Chișinău
Friday, April 16, 2021

Blogger, despre încercările lui Năstase de a-și face PR la orice pas: „Următoarea imagine pe care o aștept de la trust este ”Andrei Năstase, surprins la WC”

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Candidatul Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, ajutat de trustul media al nașului său, încearcă să-și facă publicitate din fiecare, chiar și cea mai neînsemnată apariție în public, împinsă până la absurd. Despre aceasta vorbește bloggerul Eugen Luchianiuc într-o postare pe pagina sa.

Acesta aduce drept exemplu o știre recentă de pe portalul Jurnal.md, ideea principală din care este că Năstase a apărut într-o poză cu liderul PNL România, Ludovic Orban. Acest lucru a fost scos și în titlu.

Bloggerul ia în derâdere megalomania lui Năstase și sugerează ca următoarele știri despre Năstase ar trebui să fie despre cum a mers la toaletă sau și-a servit cafeaua.

„Următoarea imagine pe care o aștept de la trust este ”Andrei Năstase surprins la WC” și ”Andrei Năstase surprins cum servește cafeaua cu prezentatoare JTV ….” oops, sau asta totuși nu va apărea pe micile ecrane ”, scrie Luchianiuc pe blogul său.

Bloggerul aduce aminte și despre un episod recent, când Năstase a fost surprins „întâmplător” în troleibuz, discutând cu cetățenii. Internauții au făcut haz de această ieșire, pe care au calificat-o drept acțiune de PR ieftin.

„În troleibuz, conform aceleiași fotografii, nimeni nu l-a recunoscut. Adică este exact inversul la ceea ce povestește el pe facebook. Niciun om în troleibuz nu a venit să-l salute sau să-i ceară părerea. De asta era așa trist probabil în foto”,
adaugă Luchianiuc.

img

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img