Bărbatul decedat în urma exploziei din Centru, NEIDENTIFICAT! Poliția caută rudele (FOTO)

Screenshot_6

Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău solicită ajutorul cetăţenilor în contextul identificării bărbatului decedat, ieri, 20 martie, în urma exploziei din magazinul Jardi, situat la intersecția străzilor Armenească și Alexei Mateevici.

Persoanele care deţin informaţii despre identitatea lui sunt rugate să comunice la numărul de telefon 902,(022) 254705, 078011101.

Semnalmente caracteristice:

vârsta 50-55 ani, înălţimea 165 cm, faţa ovală, purta ochelari, păr mediu corpolenţa slabă, îmbrăcat în pulover de culoare albastră, blugi negri, scurtă neagră cu glugă de culoare sură, cicatrice pe umărul drep.

foto-orientare

Amintim că două persoane au murit, iar a treia a fost rănită după ce un bărbat a declanșat o explozie în magazin. Printre cei decedați se numără autorul deflagrației și bărbatul din imagine, care trecea în acel moment prin fața marketului.

Incidentul a avut loc după ce bărbatul vinovat de explozie a intrat în magazin de unde a luat circa 10 pachete de țigări și a încercat să iasă fără să le achite. Acesta a intrat în conflict cu vânzătoarea, iar la ieșire „din mână sau din rucsac a căzut un obiect explozibil care a explodat”, potrivit poliției.

video: Facebook / Canal3 / Deschide.md

You may also like

Comments are closed.

By