Atenție! Astăzi, va avea loc simularea unui ATAC TERORIST în timpul unui meci de fotbal. Nu vă panicați!

img_0202

Începând cu ora 10.00, pe teritoriul Stadionului „Zimbru”, din sectorul Botanica al Capitalei, se va desfășura un exercițiu tactic cu tematica „Simularea unui atac terorist în timpul unui meci de fotbal”. Acțiunea este organizată de Inspectoratul General al Poliției al MAI, în colaborare cu Poliția din Republica Polonă și Franceză.

Scopul exercițiului este de a pregăti și antrena în comun subdiviziunile subordonate Ministerului Afacerilor Interne (Inspectoratul General al Poliției, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Departamentul Trupelor de Carabinieri, etc).

În cadrul exercițiului, forțele de ordine vor folosi echipament special real, iar din acest considerent vor fi auzite împușcături și explozii puternice.

În cazul în care vă aflați în zona desfășurării exerciţiului, sunteți rugați să vă păstrați calmul şi să respectați indicaţiile forţelor de ordine.

Acțiunea este finanțată prin intermediul proiectului „Programului de Cooperare a Polițienească în cadrul Parteneriatul Estic”, susținut de către Uniunea Europeană.

You may also like

Comments are closed.

By