Amatorii de a da lecții de moralitate altora, prinși cu furt de imagini. Agora.md a folosit ilegal imagini de la meciul Manchester United – Sevilla F.C.

Manchester United FC vs Sevilla FC

Portalul Agora.MD, care s-a remarcat ieri prin lecție de moralitate date altora și acuzații nefondate de furt de proprietate intelectuală, nu se jenează să fure imagini.

Bloggerul Pavel Macovei a sesizat că redacția agora.md a plasat o știre despe meciul dintre Manchester United și Sevilla F.C., din optimile UEFA Champions League, care a fost ilustrată cu secvențe video de la partida menționată. Asta deși drept exclusiv transmitere a meciurilor din UEFA Champions League pe teritoriul Republicii Moldova aparține postului de televiziune Canal 3.

Amintim că, ieri, Agora a lansat acuzații precum că proiectul Chișinău Arena, anunțat de președintele Parlamentului, Andrian Candu, ar fi fost furat de la o firmă franceză, care intenționa să construiască un complex sportiv similar în 2014.

Aceștia au ignorat precizarea făcută de Andrian Candu înainte de prezentare că toate imaginile folosite pentru a descrie conceptul de arenă polivalentă au fost luate din surse publice. Iar proiectul propriu-zis încă nu există, el urmând să fie elaborat după selectarea, prin concurs, a partenerului privat care se va ocupa de construcția arenei.

sursa: today.md / foto: metro.co.uk

You may also like

Comments are closed.

By