Usatîi spune deschis că-i dictează lui Ghimpu: Doamne ferește dacă ați coordonat cu Plahotniuc plecarea lui Chirtoacă

Screenshot_18

Liderul PN și fostul primar al orașului Bălți, Renato Usatîi îl dă la socoteală pe „Mihai Teodorovici Ghimpu” și îi dictează ce să facă. În cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV, Usatîi a spus deschis că l-a sunat pe liderul PL ca să-l întrebe dacă „doamne ferește” nu s-a sfătuit cu Vlad Plahotniuc atunci când au luat decizia ca Dorin Chirtoacă să plece din funcția de primar al Capitalei.

”Eu vineri l-am contactat pe Mihail Teodorovici Ghimpu. I-am spus Mihail Fiodorovici, el a zis să nu-i spun Mihail Fiodorovici, să-i spun Mihail Teodorovici. Și îi spun: domnule Ghimpu, doamne ferește și să vă împingă păcatul că ați făcut-o cumva și ați coordonat-o cu Plahotniuc. Ghimpu a jurat că este imposibil așa ceva, că demisia lui Chirtoacă nu a fost coordonată. Ei, bine, atunci, dacă e așa, îi zic, e bună situația”, a declarat Usatîi.

De menționat că, imediat după demisia lui Renato Usatîi de la Primăria Bălți și-a anunțat plecarea din fruntea Primăriei Chișinău și Dorin Chirtoacă. Mai mulți analiști politici, dar și presa au atras atenția că demisiile lui Usatîi și Chirtoacă au fost coordonate și urmăresc destabilizarea situației din cele mai mari orașe ale Moldovei.

You may also like

Comments are closed.

By