Usatîi, despre Maia Sandu: „E obișnuită să încalțe pantofi roz și să poarte geantă din piele, cu care pleacă să lucreze în Primăria de la Geneva, unde nu e praf”

Screenshot_15

Liderul formațiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, reacționează la criticile aduse de Maia Sandu, care l-a acuzat că aleargă după PR ieftin. Usatîi spune că lidera PAS e obișnuită „să încalțe pantofi roz și să poarte geantă din piele”, aluzie la faptul că activitatea politică pe care o desfășoară Sandu este pe rețelele de socializare, și nu în teritoriu, cum o fac alți lideri politici.

„Unii mă întreabă de ce sunt împotriva Maia Sandu, dar eu nu sunt împotriva ei, însă ea e obișnuită să încalțe pantofi roz și să poarte geantă din piele, cu care pleacă să lucreze în Primăria de la Geneva, acolo unde nu-i praf și poate merge în pantofi roz și în luna februarie”, a declarat ieri liderul „Partidului Nostru”, în cadrul unei emisiuni de la postul Bălți TV.

Anterior Usatîi a venit cu o reacție similară, spunând că Maia Sandu îngheață tot de ce se atinge. Acesta s-a arătat supărat de criticile care i le aduce lidera PAS, mai ales după ce au protestat împreună, indiferent de viziunile politice pe care le au cele două partide.

„Ea s-a transformat în Regina gheții, care îngheață absolut totul de ce se atinge. Dacă vrei ca să înghețe marea în Miami, las-o pe Maia Sandu să se scalde acolo”, spunea Usatîi într-o emisiune de la TV8.

You may also like

Comments are closed.

By