11 C
Chișinău
Friday, April 23, 2021

Un microbuz cu cetățeni moldoveni s-a RĂSTURNAT în județul Vaslui, România (FOTO)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Un microbuz cu cetăţeni din Republica Moldova s-a răsturnat, miercuri seara, pe DE 581, în localitatea Creţeşti, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

Potrivit autorităţilor, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă şi gheaţă.

“În microbuz se aflau 12 persoane şi conducătorul auto. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de la Staţia Huşi şi două ambulanţe. Nu sunt persoane încarcerate, un singur cetăţean având nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, cpt. Petru Iftene.

61940803

Din informaţiile furnizate de reprezentanţii Instituţiei Prefectului Vaslui, microbuzul care s-a răsturnat se deplasa către Republica Moldova.

“Nu au fost persoane duse la spital. Pasagerii au fost preluaţi de un alt microbuz”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului Vaslui, Cristian Lapa.

Screenshot_13

Judeţul Vaslui se află sub atenţionare cod galben de ninsoare şi viscol. Pe mai multe drumuri din judeţ se circulă în condiţii de iarnă.

sursa: agerpres.ro

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img