Și-a înjunghiat soția și a murit, la scurt timp, într-un accident rutier: un tir i-a spulberat mașina // FOTO / VIDEO

Screenshot_15

Un focșănean, în vârstă de 54 de ani, și-a găsit sfârșitul joi dimineață într-un accident pe DN2-E85, după ce, în urmă cu doar o oră, și-a atacat soția, în vârstă de 42 de ani, în scara blocului, cu un cuțit, informează Monitorul de Vrancea.

Oamenii legii nu exclud ca bărbatul să fi încercat să se sinucidă, după ce și-a rănit soția. Motivul care a stat la baza furiei bărbatului ar fi faptul că soția sa dorea să se despartă de el, aceasta intentând divorț, în urmă cu ceva timp. Vecinii povestesc că, deși cei doi soți erau destul de retrași și nu ieșeau în evidență cu nimic, în urmă cu aproximativ o lună, în casa acestora, ar mai fi izbucnit un scandal, pentru care a fost nevoie de intervenția polițiștilor, mai scrie sursa citată. Potrivit vecinilor, bărbatul nu ar mai fi fost văzut în zonă în ultima vreme, fapt care i-a făcut să creadă că cei doi soți, aflați în proces de divorț, nu mai locuiesc împreună.

Joi dimineață însă, bărbatul și-a așteptat soția în întunericul din scara blocului, cu un cuțit. Știa că în jurul orei 06:00 aceasta urmează să plece la muncă. În momentul în care femeia și-a făcut apariția, neștiind ce o așteaptă, bărbatul a atacat-o cu cuțitul, provocându-i mai multe plăgi înjunghiate la nivelul gâtului, umărului și unui braț. Sub ploaia de lovituri, speriată, femeia a țipat și a cerut ajutor. Vecinii au fost cei care, auzind țipetele acesteia, au sunat la 112. Imediat după ce și-a atacat soția, bărbatul a fugit din scara blocului. O ambulanță sosită la fața locului a transportat-o pe femeie la Spitalul Județean, unde a fost diagnosticată cu „plagă înjunghiată cervical dreaptă, cervical anterior, retro auricular stâng și braț stâng, prin agresiune”. Ea a fost internată la Chirurgie. La doar o oră distanță, bărbatul și-a găsit sfârșitul, după ce mașina sa, cu care se deplasa dinspre Buzău înspre Focșani, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu două tiruri, citează a1.ro.

Screenshot_11

You may also like

Comments are closed.

By