Săptămâna în care Maia Sandu și Andrei Năstase au promis că prezintă criteriile de formare a listelor comune s-a scurs fără rezultat

maia sandu nastase

Săptămâna în care liderii Partidului Acțiune și Solidaritate și Partidul Platforma Demnitate și Adevăr au promis că vor prezenta mecanismele de formare a listelor electorale comune s-a scurs fără ca ceva să fie prezentat.

„Singurele elemente pe care trebuie să le clarificăm ţin de măsurarea calităţilor oamenilor, care sunt cele mai importante lucruri pentru un viitor parlamentar, astfel încât echipa noastră să fie foarte bună”, a declarat președintele PAS, Maia Sandu, în direct la un post de televiziune.

Acesta a fost răspunsul la solicitarea liderului PPDA, Andrei Năstase, care insistă pe egalitate și paritate la formarea listelor de candidați pentru alegerile parlamentare.

„Dacă nu se va produce în următoarele săptămâni și dacă lucrurile vor continua așa cum au avut loc la prezidențiale, eu sunt cel care nu mă oprește nimic să mai pun piciorul în prag”, a menționat președintele PPDA.

 

sursa: timpul.md

You may also like

Comments are closed.

By