România // Un copil de aproape 2 ani a murit după ce a căzut în oala cu ciorbă

beb_37662800

Tragedie într-o familie din Suceava! Un băieţel de nici doi ani a murit după ce a căzut într-o oală cu ciorbă clocotită. Micuţul se afla în ambulanţă, în drum spre Bucureşti, atunci când a fost declarat mort. Mama lui este cercetată acum pentru ucidere din culpă.

Băieţelul în vârstă de un an şi zece luni din localitatea Pătrăuţi a ajuns miercuri după-amiază, în jurul orelor 17.00, în stare gravă la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul spitalului sucevean după ce a căzut într-o oală cu ciorbă fierbinte. Se pare că băiatul se juca cu verişorul său în vârstă de trei ani, în timp ce mama sa pregătea ciorbă, pe plită.

La un moment dat femeia a luat oala cu ciorba fierbinte şi a pus-o pe pardoseala încăperii. Cei doi copii alergau, iar fiul ei, de un an şi zece luni, s-a dezechilibrat şi a căzut în vasul respectiv.

Potrivit obiectivdesuceava.ro, un echipaj al Ambulanţei l-a preluat pe micuţ şi l-a transportat la unitatea spitalicească suceveană, unde a fost diagnosticat cu arsuri pe 60% din suprafaţa corporală, fiind internat pentru tratament şi îngrijiri de specialitate. Din cauză că starea micuţului pacient s-a agravat, medicii suceveni au decis să-l transfere la Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti.

În ciuda eforturilor cadrelor medicale de pe ambulanţă, copilul a murit în jurul orelor 1.00, în drum spre clinica bucureşteană.

Oamenii legii au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care a căzut copilul în cratiţa cu ciorbă, fiind anunţaţi şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, citează romaniatv.net.

You may also like

Comments are closed.

By