Primarul din Drochia îi calcă pe urmele lui Usatîi. A lăsat orașul în gunoaie (VIDEO)

21151552_677227265808465_1104472100672125061_n

Surcica nu sare departe de trunchi! Așa s-a întâmplat și în cazul orașului Drochia, un oraș din nordul Moldovei condus de o membră a Partidului Nostru, care iubește banii, dar nu și să lucreze. Aici e vorba despre Nina Cereteu, primar din partea Partidului Nostru condus de criminalul Renato Usatîi.

Acest oraș are aceeași soartă ca și capitala de Nord a Moldovei (or.Bălți), unde Renato Usatîi a fost ales primar al orașului, prin concerte și promisiuni de a transforma orașul într-unul în care cetățenii vor dori să trăiască. Dar s-au ales cu drumuri proaste și cu un oraș înecat în gunoi.

Însă, în comparație cu șeful fugit în Moscova, doamna primar al orașului Drochia a declarat că nu va face nimic. Lângă niște case din Drochia este instalată o platformă cu tomberoane care deservește o parte mare a orașului Drochia. Aceasta platformă se află într-o stare jalnică. Gunoi peste tot, șobolani, miros neplăcut, câini, pisici. Administrația orașului nu dorește să mute aceasta platformă deoarece în aceste blocuri locuiesc consilieri, polițiști, funcționari publici care nu vor să vada această mizerie în curtea lor. Primărița Cereteu spune că nu trebuia să procure case în acel loc și că ea nu va face nimic.

Abia după ce Usatîi și-a dat demisia pentru impotența sa, a început să rezolve problemele gunoiului din oraș, ca să nu urmeze soarta lui Usatîi, chiar dacă anterior a dat de înțeles că nu are de gând să rezolve aceasta problemă. Arde curu doamna, Cereteu?

Nu cred că oamenii când au votat au ales o așa soartă. Nu cred că au ales să locuiască într-un oraș murdar, un oraș în care viața lor este pusă în pericol. Și chiar dacă în studioul aliatului său Țopa ( JurnalTV), Renato Usatîi este prezentat ca o victimă și nu vinovat de cele întâmplate în Bălți, ne convingem acum cu toții că Partidul Nostru, este Partidul primarilor impotenți.

sursa: moldova.org

You may also like

Comments are closed.

By