O nouă versiune despre moartea actriței din India, Sridevi. Rudele au găsit-o în cadă

sridevi-makeup-style_650x400_61510129708

Deși informaţiile iniţiale indicau infarctul drept cauză a morţii vedetei, poliția din Dubai infirmă. Într-o postare pe Twitter, poliția menționează că „decesul actriţei indiene Sridevi s-a produs ca urmare a înecului în urma pierderii cunoştinţei în cada din apartamentul de hotel”.

Screenshot_13

Actriţa a decedat sâmbătă seara în timp ce se afla în Dubai pentru a participa la ceremonia de căsătorie a unui nepot.

Luni, la Bombay, sute de fani s-au adunat sperând să o vadă pe vedetă înainte de a fi incinerată în timpul unei ceremonii programată în cursul serii, informează AFP.

Trupul neînsufleţit al actriţei urma să fie repatriat, luni, în capitala economică a Indiei, în urma încheierii autopsiei.

Sridevi Kapoor este considerată una dintre cele mai mari actriţe ale cinematografiei indiene.

Pe numele său complet Shree Amma Yanger Ayappan s-a născut la 13 august 1963. Ea şi-a făcut debutul la Bollywood la vârsta de 12 ani, în 1975, odată cu rolul din „Julie, unde a interpretat-o pe sora cea mai mică a actriţei principale.

Sridevi-25022018093048-1000x0

Sridevi Kapoor a jucat în 63 de filme Hindi, în 62 de filme Telugu, 58 de filme în limba Tamil şi 21 în limba Malyalam.

Sridevi a câştigat de cinci ori premiul Filmfare Awards, inclusiv Filmfare Special Award. Premiile Filmfare Awards sunt considerate Oscarurile cinematografiei indiene.

Reputata actriţă a jucat în zeci de filme, printre care „Chandni”, „Mr India”, „Mawali”, sau „Tohfa”.

După ce s-a căsătorit cu producătorul Boney Kapoor, Sridevi a dispărut de pe marele ecran timp de 15 ani înainte de a se reîntoarce în 2012 cu comedia „English Vinglish”. Cel mai recent film al său, lansat anul trecut, a fost „Mom”.

You may also like

Comments are closed.

By