O moldoveancă, învinuită de trafic de ființe umane, extrădată R. Moldova. Se ascundea în Iași (VIDEO)

Screenshot_16

Polițiștii de frontieră continuă urmărirea penală în privința unei tinere moldovence, care ar fi implicată în comiterea infracțiunii de trafic de ființe umane. Aceasta a fost extrădată R.Moldova de către autoritățile române.

Tânăra pe nume Vanesa S., de 19 ani, este învinuită pentru comiterea infracțiunii de „trafic de ființe umane” pe teritoriul R. Moldova. Aceasta s-a eschivat de la cercetările pornite pe numele său și a părăsit R. Moldova, încercând să se ascundă în România. Din acest motiv, fata a fost anunțată în căutare internațională.

La începutul anului curent, prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al IGP, organele de drept din România au reținut persoana căutată în orașul Iași. Conform deciziei Curții de Apel Iași s-a acceptat extrădarea moldovencei.

La sfârșitul săptămânii trecute, în punctul de trecere Sculeni a avut loc procedura de primire-predare a infractorului, ca ulterior tânăra să fie plasată la Penitenciarul nr. 13 din mun. Chişinău până la luarea măsurii legale ce se impune.

You may also like

Comments are closed.

By