Maia Sandu și Renato Usatîi se ceartă în public pe tema unei pretinse întâlniri cu Vlad Plahotniuc. Ca de obicei, o fac pe Facebook

maia sandu.jpg8.jpg

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, dezminte afirmațiile făcute de președintele formațiunii Partidul Nostru, Renato Usatîi, că s-ar fi întâlnit cu șeful democraților, Vlad Plahotniuc. Mai mult, ea îl acuză pe Usatîi că cerșește atenție mediatică prin minciuni.

”Nu am ce discuta, nu m-am văzut și nu m-aș vedea cu Plahotniuc – asta le-am spus reprezentanților familiei social-democrate din Parlamentul European, când mi-au propus o întâlnire cu PD-ul, cu câteva luni în urmă. Usatîi nu este o sursă credibilă, este prost informat, prost intenționat și încearcă în mod jalnic să obțină un pic de atenție mediatică prin invenții”.

Într-o emisiune de la TV8, Usatîi a afirmat că Maia Sandu a avut o întâlnire cu Vlad Plahotniuc. Mai mult, el a acuzat-o pe lidera PAS că îl atacă nefondat și a uitat de buna colaborare de altă dată.

”Maiei Sandu trebuie să-i fie rușine. Am ținut piept întotdeauna, am luptat și am considerat că toți cei care luptă împotriva regimului Plahotniuc cel puțin că sunt oameni. Îi consideram oameni, parteneri. Nu atrăgeam atenție viziunilor, am protestat împreună. Iar ea s-a transformat în Regina gheții, care îngheață absolut totul de ce se atinge. Dacă vrei ca să înghețe marea în Miami, las-o pe Maia Sandu să se scalde acolo”, a spus Usatîi.

You may also like

Comments are closed.

By