Incendiu într-o casă din satul Bujor // O femeie de 62 de ani a murit

soba343

O femeie, în vârstă de 62 de ani, și-a pierdut viața într-un incendiu izbucnit în localitatea Bujor, raionul Hâncești. Cazul a avut loc în seara zilei de ieri.

Potrivit informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, cel mai probabil femeia a decedat după ce un incendiu a izbucnit în locuință. Femeia a fost găsită de localnici decedată, iar salteaua și lenjeria de pat arsă.

Intervenția pompierilor nu a fost solicitată întrucât incendiul s-a autostins, iar proprietara a fost depistată mult prea târziu de săteni.

Primele investigații arată că arderea s-a produs în urma încălcării regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea sobei de încălzit.

Potrivit datelor IGSU de la începutul anului 2018 din cauza sobelor și coșurilor de fum defecte în Republica Moldova s-au produs 73 de incendii în care au decedat 27 persoane.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează oamenii să fie foarte prudenți la utilizarea surselor și instalațiilor de încălzit și să apeleze la specialiști în cazul în care acestea sunt defecte. În caz de situații de risc oamenii sunt îndemnați să apeleze Serviciul 901.

You may also like

Comments are closed.

By