FOTO // CRIMĂ odioasă la Bălți! O femeie a fost omorâtă în toaleta din curtea casei. Ucigașul a fost REȚINUT pe Aeroport

politia nu treceti

O femeie de 46 de ani din Bălți a fost ucisă cu bestialitate chiar în curtea casei. Tragedia a avut loc în seara zilei de ieri, 2 februarie.

Cadavrul femeiii a fost descoperit de către mama acesteia în toaleta din curte. Imediat după ce a descoperit corpul neînsuflețit al fiicei sale, aceasta a sunat la medic care ulterior a apelat Inspectoratul de Poliție din Municipiul Bălți, notează telegraph.md.

Contactată de MOLDOVA24, ofițerul de presă al IP Bălți, Jana Molceanov, a declarat că apelul la poliție a parvenit la ora 20.30, crima însă a avut loc mai devreme.

„Apelul de la 903 a parvenit la ora 20.30. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă. Mama victimei, care a descoperit cadavrul, a spus că fiica ei a ieșit afară în jurul orei 18.20. Văzând că nu mai revine în casă, la ora 19.40 a ieșit să o caute. A găsit-o în WC-ul din curte înjunghiată”, ne-a declarat Jana Molceanov.

Potrivit ofițerului de presă, victima avea plăgi în regiunea gâtului și a pieptului.

Ulterior, oamenii legii au stabilit că femeia ucisă a concubinat, timp de 18 ani, cu un cetățean al Federației Ruse, de origine caucaziană. Cei doi s-ar fi certat, femeia revenind în Moldova, la casa părintească din mun. Bălți. După despărțire, fostul iubit o amenința și-i spunea că va veni în Moldova ca s-o omoare.

Bărbatul a fost reținut pe Aeroportul Chișinău, în momentul când încerca să părăsească Republica Moldova. Acesta riscă de la 16 la 25 de ani de pușcărie. Circumstanțele exacte ale crimei urmează a fi stabilite.

omorata-de-fostul-sau-concubin
foto: telegraph.md

You may also like

Comments are closed.

By