Cu bărbăția la vedere! (FOTO)

Screen Shot 2018-02-13 at 12.18.15 AM

La Chişinău a avut loc ceremonia de desemnare a celor mai destoinici colaboratori ai Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă al MAI, Serviciului SMURD, precum şi ai intituţiilor partenere, cu care a colaborat în vedrea salvgardării a zeci de vieţi omeneşti. Evenimentul s-a desfăşurat sub genericul „Gala bărbăţiei”.

Screen Shot 2018-02-13 at 12.18.26 AM

Laureaţii s-au ales cu diplome, certificate de excelenţă, medalii și cupe, înmânate de Secretarul de Stat MAI Vitalie Bârsan și șeful IGSU generalul–maior Mihail Harabagiu. Printre partenerii fideli cauzei, care şi-au adus contribuţia la prevenirea şi reducerea riscurilor în situaţiile de urgenţă majoră, figurează şi colectivul de medici al Institutului de Medicină Urgentă, care s-a învrednicit cu distincţia “Partener credibil”. Din partea instituţiei la festivitatea de înmânare a decoraţiilor a participat Igor Curov, şeful Departamentului de medicină urgenţă IMU.

În lista celor nomnalizaţi s-au regăsit ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii, diplomați din Cehia și coordonatori ONU și UNICEF în Republica Moldova.

SURSA: Serviciul de presă IMU

You may also like

Comments are closed.

By