14 C
Chișinău
Friday, April 23, 2021

CRIMA de la Telecentru // Familia modelului Anastasia Cecati vorbește despre RELAȚIA ei cu dentistul Alexei Mitachi: A fost agresiv și în trecut (FOTO)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Familia tinerei de 31 de ani, ucisă duminică într-un apartament de la Telecentru de către soțul ei, face dezvăluiri uluitoare.

Potrivit persoanelor apropiate modelului Anastasia Cecati, bărbatul, care s-a dovedit a fi un medic stomatolog la o clinică privată din Chișinău, era agresiv cu victima. Familia spune că Alexei Mitachi nu era la primul gest violent față de ea. ”Alexei Mitachi a fost agresiv și în trecut”, notează spynews.ro, cu referire la una dintre surse care a povestit și despre ce s-a întâmplat în ziua crimei.

”Ea era acasă cu fetița ei. Acest boschetar a venit să își vadă copilul… Apoi s-au luat la ceartă, el a luat cuțitul și a făcut ceea ce a făcut… Nici nu pot să vorbesc despre așa ceva. Iar apoi el a dat un mesaj și s-a aruncat pe geam de la etajul 7”, a dezvăluit unul dintre membrii familiei actriței, sub protecția anonimatului.

Potrivit aceleași surse, fetița celor doi va rămâne cu mama Anastasiei.

Anastasia și soțul ei aveau probleme de mai mult timp și nu locuiau împreună. Duminică a venit în ospeție la Anastasia Cecati, iar între ei a izbucnit un conflict, ea probabil fiind deranjată că reprezintă “o alternativă”. Conflictul s-a sfârşit cu moartea amândurora: nervos din cauza “primirii”, el i-a tăiat gâtul Anastasiei, apoi s-a aruncat de la etajul 7. Potrivit poliției, înainte să se sinucidă Mitachi și-a sunat nașul și l-ar fi rugat să aibă grijă de copilul lor de 3 săptămâni.

4

18881758_1396243183766681_135655213640211783_n-e1519129867206-840x420

Alexei Mitachi era medic stomatolog. O perioadă, a muncit într-o clinică stomatologică în sectorul Râșcani din Chișinău, pe care o fondase împreună cu prima sa soție. Apoi, a lăsat clinica primei sale soții și lucra în cadrul altei entități, notează Ziarul de Gardă.

„El era un foarte bun medic, toată familia mea mergea la el, inclusiv cei mici. Cu copiii avea un contact deosebit. Băiatul meu, de 4 ani, intra singur în cabinetul lui, fără frică de stomatolog. Ca în orice familie, mai existau certuri, însă ei permanent erau împreună, chiar și la serviciu și nu se observa să fie supărați. El era un bărbat calculat, frumos. Se specula că ea era cam geloasă, posibil și din această cauză se iscau certurile. Printre pacientele sale erau prezentatoare TV, modele, persoane mondene, pentru că el lucra foarte bine”, a declarat pentru ZdG o cunoscută de-a lui Mitachi.

Alexei Mitachi era unul dintre cei mai buni profesioniști în domeniu, care activează în municipiul Chișinău, spun colegii de breaslă. „Alic” (n.r. așa îi spuneau în grupă) și-a deschis propria clinică în sectorul Râșcani pe care o dotase cu utilaj ultra-performant, iar printre clienții săi erau oameni publici, vedete, prezentatoare TV, inclusiv omul de afaceri Gabriel Stati. Înainte de a-și pune pe roate propria afacere, Alexei Mitachi fost mulți ani, mâna dreaptă a profesorului Dorin Istrati, mai scrie Deschide.md.

Colegii au declarat că Alexei a fost anterior căsătorit cu Elena, o femeie extrem de geloasă, care îl îndepărta de colegii de facultate.

Alexei şi Elena au divorțat anul trecut, iar împreună aceştia aveau o fetiţă de 4 ani. Din spusele unei prietene de a Elenei, cei doi nu au menţinut legătura după divorţ. Elena continua să îşi crească singură fetiţa de doar patru anişori. Tot prietena Elenei afirmă ca aceasta nu a fost geloasă şi nu ar fi acesta motivul divorţului. După divorţ Elena şi Alexei au împărţit averea, iar la scurt timp aceştia au încetat orice discuţie. Alexei îşi vizita fiica foarte rar şi atunci la grădiniţa, maximum pentru două ore, scrie Publika.md.

Potrivit spynews.ro, în ziua când s-a născut fetița, pe 30 ianuarie, el dusese, cel mai probabil, două torturi la spital: unul pentru Anastasia Cecati, unul pentru fiica lor care primise numele Sofia.

anastasiaziuaincareanascut2

anastasiaziuaincareanscut

Anastasia Cecati era cunoscută datorită frumuseţii ei, devenind actriţă, fotomodel şi cântăreaţă.

S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-a fost oferit un rol în serialul „Las Fierbinți”.

lf_00916400

Tot în România, Anastasia Cecati a ocupat locul doi la concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre precum GQ, Playboy sau Maxim. Totodată, ea a apărut și în videoclipul renumitului DJ Basshunter „Crash and Burn”.

Frumoasa moldoveancă s-a mutat apoi cu traiul în Dubai. Acolo, Anastasia Cecati lucra la mai multe proiecte televizate și la noul său album. Recent, a lansat și o linie de rochii de seară. Tânăra era pasionată de yoga, călătorii și sport, informează Publika.md.

cia

cia2

cia4

cia6

cia8

cia88

13516542_1127422630613623_360818187649747954_n

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img