Consumatori de droguri și cu mâna lungă. Doi tineri din Orhei, reținuți (VIDEO)

foto-8

Doi tineri cu vârstele de 22 şi 25 de ani, originari din raionul Orhei au fost reţinuţi de către angajaţii Inspectoratului de Poliţie ai sectorului Râşcani de comun acord cu poliţiştii sectorului Centru.

Potrivit datelor constatate şi acumulate de către poliţişti, aceştia ar fi săvârşit cel puţin trei furturi în cîteva sectoare ale capitalei. Aceştia au fost surprinşi de camerele de supraveghere instalate într-un  magazin când sustrag o maşină de înşurubat în valoare de circa 2 500 lei. Din alt magazin amplasat pe strada M.Varlaam din capitală aceştia ar fi sustras un telefon mobil de model „Xiaomi” care aparţinea unei angajate a magazinului, cauzând victimei un prejudiciu de 4 900 lei. Un alt caz ar fi avut loc în incinta unui magazin de pe şoseaua Hânceşti, unde profitând de neatenţia victimei, i-ar fi sustras telefonul mobil de model „Galaxy J5” în valoare de 5 000 de lei.

Bunurile sustrase urmează să fie ridicate şi returnate victimelor.

Conform legislaţiei în vigoare bănuiţii sunt cercetaţi penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu închisoare de pînă la 4 ani. Aceştia au fost anterior judecaţi pentru consumul substanţelor narcotice.

You may also like

Comments are closed.

By