Consilierul din Corjeuți, care a tamponat un copil de 7 ani, EXCLUS din PD. Plahotniuc: Nu vom tolera un asemenea comportament iresponsabil

Screenshot_16

Partidul Democrat condamnă comportamentul consilierului din Corjeuți, raionul Briceni, care, duminică, a tamponat un băiețel de 7 ani si a fugit de la fața locului. În cadrul unui briefing de presă, liderul PD, Vlad Plahotniuc, a anunțat că Iurie Groza urmează să fie exclus din rândurile formațiunii.

”Partidul Democrat condamnă cu fermitate astfel de comportament atât dinainte de accident, când domnul Groza a urcat la volan în stare de ebrietate, cât și după accident, când a fugit de la locul accidentului. Nu vom tolera niciodată un asemenea comportament iresponsabil si laș din partea nimănui. Am solicitat, împreună cu colegii, ca Biroul teritorial Briceni să demareze toate procedurile statutare pentru a-l exclude pe domnul Groza din rândurile Partidului Democrat. În același timp, instituțiile de drept au reacționat prompt și au luat primele măsuri legale în acest caz, dar trebuie să continue în mod profesionist ancheta și să își facă treaba până la capăt”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Screenshot_17

Amintim că accidentul a avut loc în seara zilei de duminică, 25 februarie, în satul Corjeuți, Briceni. Băiatul de 7 ani se întorcea de la casa de rugăciuni împreună cu mama sa. Aceștia mergeau pe traseul central din localitate când a fost tamponat de un automobil de model Toyota HILUX, iar șoferul a părăsit locul accidentului. Victima a decedat în drum spre spital.

Ulterior s-a stabilit că este vorba despre consilierul PD, Iurie Groza fiind reținut pentru 72 de ore. El riscă până la 8 ani de închisoare.

You may also like

Comments are closed.

By