9 C
Chișinău
Tuesday, April 20, 2021

Colete din Italia cu pastile psihotrope // O femeie de 36 de ani, reținută (VIDEO)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Angajaţii Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au reţinut în flagrant delict o femeie în vârstă de 36 ani, în momentul primirii unui colet transmis din Italia.

Conform informaţiilor speciale obţinute de poliţişti, în coletul cu produse alimentare primit de către bănuită, erau camuflate pastile cu efect psihotrop. Imediat ea a fost reţinută şi escortată la Direcția de Poliție pentru audieri.

Ulterior în urma cercetării coletului, poliţiştii au depistat drogurile ascunse, care au fost transportate prin contrabandă. Expedierile erau făcute săptămânal, drogurile fiind estimate la suma de aproximativ 6000 lei.

Femeia şi-a recunoscut complicitatea, iar substanţele narcotice au fost expediate în laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizelor.

Totodată ofiţerii de investigaţii întreprind măsuri speciale în acest context, pentru a identifica şi reţine complicii. Potrivit legislaţiei penale în vigoare, bănuita riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 5 ani, pentru contrabandă cu substanțe stupefiante.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img