Buzunărite în transportul public din Capitală de același bărbat. A fost reținut // VIDEO

foto-pungăşie

Un bărbat în vârstă de 38 ani, locuitor al capitalei a fost reținut în flagrant delict de angajații Secției combaterea infracțiunilor în locuri publice și transport urban, pentru că ar fi jefuit mai multe persoane.

Acesta a buzunărit o femeie de 56 ani în timp ce se deplasau cu maxi-taxi de pe ruta nr.121, pe strada Petricani. Femeia avea în portmoneu actele de identitate și bani. Suspectul a fost reţinut şi escortat la inspectorat pentru documentare.

Ulterior, în cadrul acțiunilor de urmărire penală polițiștii au stabilit complicitatea bărbatului într-un alt caz care a avut loc la data de 30 ianuarie, în troleibuzul de pe ruta nr.23, unde a sustras un portmoneu în care se aflau acte, bani și alte bunuri materiale, astfel cauzând victimei, un prejudiciu în sumă de 3400 lei.

Individul a fost reținut pe un termen de 72 ore în Izolatorul Direcției de Poliție mun.Chișinău și este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de pungășie, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare de până la 4 ani.

You may also like

Comments are closed.

By