Bilete mai IEFTINE cu trenul spre Sankt – Petersburg și Moscova

tren chisinau moscova

În perioada 12 februarie – 31 martie, toți pasagerii care optează pentru călătoriile în cupeu pe cursele Chișinău – Sankt – Petersburg și Chișinău – Moscova vor achita cu 11 și, respectiv, 12 procente mai puțin pentru bilet.

Potrivit CFM, costul tichetului de călătorie pentru locul în compartiment pe destinația Chișinău – Sankt – Petersburg va scădea cu circa 240 lei. Trenul de pe această cursă circulă în zilele impare ale lunii, la ora 22:14.

Biletele pentru același tip de compartiment în trenul nr. 47, Chișinău – Moscova, care circulă în fiecare zi de marți, joi, sâmbătă și duminică, la ora 10:50, se vor ieftini cu circa 240 lei, iar pentru garnitura cu nr. 341, care circulă zilnic, la 20:40 din Chișinău, acestea se vor micșora cu 210 lei.

ÎS Calea Ferată menționează că, în legătură cu fluctuația ordinară a coeficienților de indexare stabiliți de administrațiile feroviare a statelor pe care le traversează trenul până a ajunge la destinația finală, costul tichetelor pot suferi mici modificări.

You may also like

Comments are closed.

By