ACCIDENT grav la Vaslui // Trei mașini s-au ciocnit după ce un șofer a făcut infarct: un mort și doi răniți (FOTO)

whatsapp-image-2018-02-28-at-08-23-03

Trei autovehicule s-au ciocnit, miercuri dimineaţă, pe o stradă din Vaslui, după ce şoferul unei maşini a făcut infarct. Acesta a murit, iar alte două persoane au fost rănite, transmite Mediafax.

„A avut loc un impact, iar în urma accidentului una dintre maşini s-a răsturnat. Din impact au rezultat trei victime, una rămânând încarcerată. Echipajele de prim-ajutor, cele de pompieri şi de Poliţie s-au deplasat la faţa locului”, a declarat Cristian Lapa, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Vaslui.

Poliţiştii vor cerceta modul în care cele trei vehicule – o autoutilitară şi două autoturisme cu numere de Vaslui – au ajuns să fie implicate în acest accident rutier.

„Din primele informaţii reiese că şoferul autoturismului marca Toyota, un bărbat în vârstă de 32 de ani, a făcut un infarct la volan, a acroşat o autoutilitară de pe şosea, apoi a ricoşat într-un autoturism care era într-o benzinărie. Vehiculul marca Toyota s-a răsturnat la aproximativ zece metri de pompele de alimentare cu combustibil din cadrul benzinăriei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Vaslui, căpitanul Petru Iftene.

Bărbatul de 32 de ani a murit, iar alte două persoane au fost rănite şi transportate la spital.

Din primele informaţii furnizate autorităţilor de către angajatorul conducătorului auto, şoferul autoutilitarei era cunoscut cu anumite afecţiuni cardiace, fiind luată în calcul ipoteza ca acesta să fi suferit un infarct în timp ce se afla la volan. Conducătorul auto era angajatul unei societăţi care desfăşoară activităţi în domeniul agricol, notează adevarul.ro.

accident_benzinarie_vaslui1_81419800

You may also like

Comments are closed.

By