Accident dulce în Mureș // Un TIR încărcat cu ciocolată a ars complet după ce a lovit un stâlp de electricitate, o ţeavă de gaz, apoi s-a oprit în curtea unei case

whatsapp-image-2018-02-21-at-08-09-32

Un TIR încărcat cu ciocolată a ars în întregime, miercuri dimineaţa, după ce şoferul acestuia a ieşit de pe partea carosabilă, a lovit un stâlp de electricitate, o ţeavă de gaz şi a rupt gardul unei locuinţe din comuna mureşeană Nadeş, transmite corespondentul Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, maior Cristian Virag, a declarat că în urma accidentului localnicii din Nadeş au rămas fără energie electrică, în vreme ce flăcările s-au extins la casa din curtea în care a intrat TIR-ul.

”În urma accidentului rutier, incendiul la locuinţă s-a manifestat pe circa un metru pătrat, fiind lichidat. Conducătorul TIR-ului a fost transportat la Spitalul din Târgu-Mureş, conştient, cu dureri de cap şi de spate. TIR-ul a ars în totalitate, iar drumul a fost blocat pe ambele sensuri. Curentul a fost întrerupt pe toată linia, iar o conductă de gaz a fost afectată”, potrivit lui Virag.

Accidentul s-a produs după ce şoferul TIR-ului încărcat cu ciocolată a pierdut controlul asupra autovehiculului, a ieşit de pe partea carosabilă şi a lovit un stâlp de electricitate, o ţeavă de gaz şi gardul casei. Astfel, TIR-ul s-a oprit în curtea gospodăriei.

Şoferul a declarat poliţiştilor că incendiul a izbucnit imediat după impact, iar specialiştii ISU cercetează cauzele producerii acestuia. De asemenea, în paralel şi poliţiştii fac cercetări.

You may also like

Comments are closed.

By