Usatîi, prins cu minciuna! În dosarul politic fabricat de Kremlin lui Plahotniuc apare un personaj aflat în închisoare și care spune că a fost folosit de Usatîi pentru PR

usatii r

Inadvertențele și minciunile din dosarul politic, fabricat la Moscova pe numele lui Plahotniuc, la comanda FSB și a lui Usatîi, ies la suprafață. Publicația ”Kommersant” din Federația Rusă susține, într-un articol publicat astăzi, că de lichidarea fizică a lui Renato Usatîi, care ar fi trebuit să aibă loc în 2014, urma să se ocupe un ”oarecare” Russu.

Jurnaliștii ediției on-line a ziarului moscovit, care susțin că au obținut detalii din ancheta deschisă de autoritățile ruse, scriu că liderul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, ar fi creat o organizație criminală pentru a scăpa de Usatîi și l-ar fi angajat pe Russu.

Pare să fie vorba de același Denis Russu, condamnat pentru omor și care, într-o investigație ”Zeppelin” îl desființa pe Usatîi și spunea că nu are nici cea mai mic legătură cu aceste acuzații. El susține că nu se cunoaște personal Plahotniuc sau oamenii acestora. Mai mult, Russu este sigur că Usatîi s-a folosit în mod josnic de drama cuiva pentru a-și face PR politic și pentru a se victimiza, citează Today.md.

You may also like

Comments are closed.

By