10 C
Chișinău
Wednesday, April 14, 2021

Simpatizanții lui Șor au curățat gheața de pe trotuarul din fața sediului PAS, în timp ce Maia Sandu și colegii ei stăteau pe Facebook (VIDEO)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Zeci de reprezentanți ai Partidului “Șor” au mers și duminică la sediul Partidului Acțiune și Solidaritate. Înarmați cu lopeți, mături, nisip și sare, aceștia au curățat zăpada din fața clădirii. Potrivit unui comunicat al formațiunii, acțiunea este o continuare a flash-mobului de ieri, când sute de susținători ai lui Ilan Shor au manifestat în fața sediului partidului Maiei Sandu, nemulțumiți de activitatea politică a acesteia.

În comunicat se mai arată că manifestanții au rămas surprinși de mormanele de zăpadă din fața clădirii, ”care împiedică accesul pietonilor și pun în pericol viața și sănătatea cetățenilor”.

Ca urmare, ei au revenit a doua zi, au curățat trotuarul de zăpadă și gheață și au împrăștiat material antiderapant.

“Astăzi suntem aici, pentru a face curățenie în ograda și în mintea Maiei Sandu. Sediul PAS este situat pe una din străzile principale ale municipiului Chișinău, pe unde circulă mulți studenți, copii, iar poleiul format și mormanele de zăpadă periclitează accesul și pun în pericol viața și sănătatea pietonilor~, a declarat Stanislav Cvasnîi, președintele Organizației de Tineret a Partidului “Șor”.

Amintim că, ieri, câteva sute de reprezentanți ai Partidului Șor au pichetat sediul PAS. Aceștia au acuzat-o pe Maia Sandu că doar organizează flash-mob-uri și manipulează opinia publică prin justiție televizată și PR pe spatele lui Ilan Shor.

22

222222

22222222

Screenshot_1

333

33333

1

2

sursa: hotnews.md / foto/video: partidul Șor

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img