Silvia Radu: În timp ce eram ieri la Iași, jurnaliștii de la TV8 au dat buzna la mine acasă și mi-au interogat fetița! Să vă fie rușine!

silvia radu

Primarul general interimar al Capitalei, Silvia Radu, acuză postul TV8 de hărțuire a copilului său. Ea a scris pe facebook că în timp ce era la muncă, o echipă de filmare a venit la ea acasă și practic au interogat copilul.

„Domnilor jurnaliști, eu mi-am asumat din prima zi de mandat că voi fi o țintă pentru presă. Mi-am asumat faptul că vor fi multe materiale care vor încerca să mă prezinte într-o imagine negativă. Ce ați făcut voi ieri este intolerabil. Se numește hărțuire. Nu puteți veni la mine acasă și să îmi interogați copilul când știți bine că sunt plecată. Ați încălcat orice normă deontologică, ați încălcat orice normă de bun simț. Nicăieri în lumea civilizată nu se practică astfel de tip de jurnalism. Vreți să fiți formatori de opinie, vreți ca oamenii să aibă încredere în informațiile prezentate de voi, dar vă pretați la cele mai urâte manevre. Să vă fie rușine”, a scris Silvia Radu pe facebook.

Edilul a mai adăugat că nu a vrut să vorbească miercuri despre acest lucru, pentru ”a nu a nu pune o pată pe evenimentul de la Iași”, unde au fost sărbătoriți 10 ani de înfrățire cu Chișinăul.

Sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By