12 C
Chișinău
Sunday, April 18, 2021

Silvia Radu a mobilizat toate resursele primăriei la curățarea poleiului, în mod special din jurul școlilor, grădinițelor și spitalelor

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Primarul general interimar Silvia Radu a dar ordin pretorilor din sectoare să acorde prioritate maximă spațiilor din jurul spitalelor, școlilor și grădinițelor. Totodată, edilul a dispus ca serviciile primăriei să continue deszăpezirea orașului.

„Dimineața am dat ordin pretorilor de sector să aloce o atenție deosebită zonelor din jurul școlilor, grădinițelor și spitalelor. Acestea trebuie să fie prioritatea numărul 1 pentru înlăturarea poleiului și trebuie să se acționeze urgent.

De asemenea, am dispus ca toate forțele să rămână în teren și să se continue operațiunea de deszăpezire a orașului”, a scris Silvia Radu pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că ieri, în cadrul ședinței serviciilor Primăriei, Radu i-a atenționat pe responsabili să aibă grijă de curățarea străzilor, pentru că, în caz contrar, riscă să fie demiși.

Tot ieri, primarul general interimar a anunțat despre demisia șefului Direcției locativ-comunale, Petru Gontea, ca urmare a nemulțumirii chișinăuienilor față de starea inadecvată a trotuarelor și a căilor de acces spre blocurile de locuit.

foto: Facebook (Nelu Dascal)

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img