Șase indivizi din Hâncești atacau și jefuiau persoane în Chișinău (VIDEO)

NVE00027

Şase indivizi cu vârstele cuprinse 16 ani şi 23 ani, originari din raionul Hânceşti, au fost reţinuţi pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani, fiind bănuiţi de săvârşirea mai multor jafuri. Ei au fost încătuşaţi şi escortaţi la Inspectoratul de poliţie Buiucani pentru documentare.

În cadrul audierilor aceştia şi-au recunoscut vinovăţia, asupra lor fiind depistate bunurile sustrase de la victime, astfel cauzându-le un prejudiciu material în valoare de aproximativ 30 000 lei. Poliţiştii au acumulat probe suficiente ce ar demonstra complicitatea lor în cel puţin trei jafuri stradale, comise în raza sectorului Buiucani. Aceştia îşi alegeau potenţiala victimă în dependenţă de vârstă, gen, pe care o atacau prin surprindere și o deposedau de telefonul mobil, bani sau portmoneu, după care se făceau nevăzuţi de la faţa locului cu automobilul.

Aceştia ar fi fost implicaţi şi în alte cazuri similare înregistrate pe teritoriul Capitalei. Respectiv trei indivizi, fiind minori, sunt cercetaţi penal în stare de libertate, iar complicii lor au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău.

În acest context au fost iniţiate mai multe cauze penale pentru săvârşirea infracţiunilor de Jaf, care prevede sancţiune sub formă de închisoare pe un termen de la 3 ani până la 6 ani.

You may also like

Comments are closed.

By