Patru bărbaţi şi două femei – pe mâna poliției. Făceau bani pe seama unor fete care prestau servicii sexuale (VIDEO)

Screenshot_24

Patru bărbaţi şi două femei, cu vârstele cuprinse de 18 ani și 28 ani, au fost reţinuţi de Procuratura municipiului Chişinău de comun cu Poliția capitalei şi cu suportul angajaţilor Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială “Fulger” a IGP. Aceștia sunt bănuiți de trafic de fiinţe umane şi de copii, în scop de exploatare sexuală contra plată. Totodată, reținuții ar fi sustras bani din terminale, amplasate în magazinele din capitală.

Potrivit materialelor urmăririi penale, învinuiţii ar fi recrutat, transportat şi adăpostit patru tinere, printre care două minore (15 şi 17 ani), în cîteva apartamente din capitală. Fetele erau transportate în diferite locaţii unde prestau servicii sexuale, contra plată. Banii obţinuţi din această activitate ilegală erau încasaţi de învinuiţi.

Procuratura le-a înaintat celor şase învinuirea, iar la demersul procurorilor, aceştia au fost plasaţi în arest preventiv pentru 30 de zile. Dacă vina lor va fi demonstrată, învinuiţii riscă de la 15 la 20 ani închisoare sau detenţie pe viaţă.

You may also like

Comments are closed.

By