Opinie // Cei care au lansat atacuri psihopate la adresa Anei Munteanu, ar trebui să-și facă regulă în scheletele din dulap

IMG_0709

Și totul părea că anul 2017 se încheie pe o notă pozitivă. Ana Munteanu, o moldoveancă super-extra de frumoasă, a capturat atenția publicului de peste Prut și s-a impus la concursul „Vocea României”.

Ar trebui să ne mândrim cu performanța artistică a Anei Munteanu, dar cum de felul nostru reprezentăm o nație cu sistemul vascular plin de negativism, în loc să o aplaudăm, noi o condamnăm politic și o ardem pe rug drept o eretică din epoca medievală pe motiv că fata a acceptat „Diploma de Onoare” a Președintelui R.Moldova. O diplomă care nu a fost fătată, personalizată și introdusă în uz de Igor Dodon. Este un document de apreciere din partea întregului popor pentru merite deosebite, iar Igor Dodon s-a nimerit să fie, dintr-o greșeală politic populară, singurul intermediar legal care poate să împartă diploma propriu-zisă.

Cel mai tare m-au mirat atacurile psihopate la adresa Anei Munteanu distribuite masiv de Eugenia Năstase, soția propagandistului Vasile Năstase. Nu voi reda ce a spus soția lui Vasile Năstase despre Ana Munteanu, pentru că nu doresc să fiu complice la redistribuirea unor abjecții veninoase.

Doamna Eugenia Năstase pare a fi cu memoria ștearsă sau se preface și joacă teatru în cele mai bune tradiții ale Sistemului lui Stanislavski. Un mic exercițiu de imaginație. Aș vrea doar să-i reamintesc doamnei Năstase cine a cântat și dansat cu românofobii Igor Dodon și Renato Usatîi, la protestele din iarna lui 2016, despre „unitatea națională moldovenească” cerând alegerea Șefului de Stat pe cale directă.

Doamna Eugenia Năstase, totuși, poate vă concentrați puțin trunchiul cerebral și o să vă amintiți cum soțul d-voastră se cuprindea cu socialiștii lui Igor Dodon.

Până una alta, dați să nu ne oprim doar la protestele din 2016. Ne punem centurele de siguranță și aterizăm în 2007. Vasile Năstase este numit director la EuroTV și peste noapte se transformă într-un cenzor mediatic de buzunar al românofobului Vladimir Voronin. Impune la EuroTV o dictatură jurnalistică de origine nkvd-istă și pentru câțiva ani devine propagandistul nr.1 al regimului politic Voronin – Roșca.

Pe sfârșit, doar o întrebare. Cine a trădat de-a lungul anilor? În comparație cu Vasile și Andrei Năstase, Ana Munteanu nu s-a pornit să facă agitație politică sau să fluture în PMAN drapelele „unității civice moldovenești” împreună cu Igor Dodon. Ana Munteanu nu este vinovată de accidentul politic național cu numele de Igor Dodon.

Înainte să înșirați tirade monstruoase despre o persoană, în primul rând faceți regulă cu propriile scheleturi din dulap.

autor: Teodor Bucătari

You may also like

Comments are closed.

By