Maiei Sandu și colegilor din PAS le place să arate bine în poze! Își fac fotografii cu un aparat de peste 100 mii de lei

pas-5760x2880 (1)

Spun că activează doar din donațiile cetățenilor, însă se fotografiază cu un aparat de mii de euro. Este vorba de Partidul Acțiune și Solidaritate care a organizat recent un flashmob în fața ANRE împotriva tarifelor mari la agentul termic. Fotografiile apărute pe pagina formațiunii au fost făcute cu un aparat de peste 100 mii de lei, arată o investigație realizată de portalul Telegraph.md.

„Metadata arată că pozele au fost făcute de un aparat foto performant de model Canon EOS 5D Mark III. Un astfel de aparat de fotografiat costă pe site-ul Amazon.com 2 299 dolari SUA.
Aceeași metadată mai arată că obiectivul aparatului foto este unul la fel de scump. Mai exact, acesta este de model Canon EF 24-70mm, care pe același site Amazon, costă 2 300 de dolari SUA.
La aceste sume de bani, se mai adaugă încă 1000 de dolari SUA pentru accesorii (flash card, tripod, geantă, baterie de rezervă etc.)”, scrie portalul Telegraph.md.

Autorii materialului mai atrag atenția asupra faptului că acest aparat foto nu este indicat la capitolul cheltuieli al PAS. Aceasta în condițiile în care liderii formațiunii nu ezită niciodată să aducă aminte tuturor că sunt cel mai transparent partid din Moldova, care funcționează doar în baza donațiilor făcute de cetățeni.

La fel, activiștii formațiunii l-au criticat anterior pe Președintele Igor Dodon după ce în presă au apărut informații că acesta a dispus procurarea unui aparat foto de 9 mii de euro pentru Președinție.

 

 

You may also like

Comments are closed.

By