13 C
Chișinău
Monday, April 19, 2021

Maia Sandu, în fața deputaților: Chiril Gaburici nu a picat BAC-ul și diploma de studii este valabilă. Liberalii nu o cred // VIDEO

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Premierul Chiril Gaburici nu a picat examenele de Bacalaureat, iar diploma de studii, obținută la Universitatea Slavonă, este valabilă. Asta declara Maia Sandu chiar în fața deputaților în timpul prezentării explicațiilor cu privire la unele neclarități din CV-ul premierului Chiril Gaburici.

„Universitatea Slavonă a fost acreditată. Întrebarea dacă este sau nu legală o diplomă eliberată de o instituție acreditată nu este retorică. Nu avem motive să calificăm actul de studii al domnului Chiril Gaburici, eliberat în 2004 de Universitatea Slavonă, drept nevalabil”, a subliniat Maia Sandu.

Făcând referire la zvonurile precum că premierul Chiril Gaburici a picat la examenele de Bacalaureat, Maia Sandu a menționat: „Potrivit informațiilor primite de la Colegiul Republican de Microelectronică şi Tehnică de Calcul, în 1995, domnul Chiril Gaburici a promovat 3 examene de Bacalaureat, dar la ultimele două nu s-a prezentat”.

Lidera PAS, Maia Sandu, a făcut aceste declarații pe 19 martie 2015, la fel la solicitarea deputatului PL, Valeriu Munteanu.

Cu toate acestea, liberalii s-au adresat deja ministrului Monica Babuc ca să facă toate demersurile necesare pentru ca diploma de studii a ministrului Chiril Gaburici, să fie anulată și să-i fie retras titlul de licențiat în economie.

sursa: telegraph.md

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img