Incendiu la Ungheni // O femeie a murit în propria casă

pompieri.jpg0

O femeie în vârstă de 83 de ani a decedat în această noapte într-un incendiu care a avut loc în localitatea Cetireni, raionul Ungheni. Apelul la serviciul 901 a fost recepționat la ora 03.52 minute.

La fața locului pentru intervenție a fost îndreptat un echipaj de pompieri care a stabilit că focul a cuprins în totalitate casa și o anexă a acesteia.

În interior a fost depistat cadavrul proprietarei. Toate circumstanțele cazului urmează a fi investigate.

Un alt caz care a avut loc în localitatea Paustova, raionul Ocnița. O femeie în vârstă de 35 de ani s-a intoxicat cu monoxid de carbon după ce a exploatat o sobă defectă. Persoana a fost internată în spitalul raional pentru îngrijiri medicale. Cazul este cercetat de organele de resort.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează că încălcarea regulilor de utilizare a surselor de încălzire poate duce la incendii de proporții și cazuri de intoxicații cu urmări fatale. Conform datelor IGSU de la începutul anului 2018 în Republica Moldova au avut loc 8 incendii care au avut drept cauză exploatarea cu încălcări a regulilor antiincendiare a sobelor de încălzit.

You may also like

Comments are closed.

By