Incendiu în Capitală // Pompierii au găsit cadavrul neidentificat al unei persoane

pompieri.jpg9

Un incendiu a avut loc în această dimineață în municipiul Chișinău, soldat cu un deces. Două construcții părăsite de pe strada Pietrarilor din capitală au fost cuprinse de flăcări.

Incendiul a fost anunțat la ora 04.21 minute, iar la fața locului a intervenit un echipaj de pompieri.

În urma arderii a fost depistat cadavrul carbonizat a unei persoane neidentificate, anunță DSE.md.

Toate circumstanțele și cauza arderii urmează a fi stabilite ulterior.

Totodată, conform informației Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au primit intoxicații cu monoxid de carbon. Cazul a avut loc ieri în localitatea Beșalma, UTA Găgăuzia. Un bărbat în vârstă de 61 de ani și o femeie în vârstă de 56 de ani au fost internați la spital după ce au inhalat gaze toxice. Oamenii au fost transportați de urgență în instituția medicală pentru îngrijiri. Din primele informații situația s-ar fi întîmplat din cauza unei coloane de încălzire defecte. Starea persoanelor este supravegheată de medici. Toate circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de către specialiști.

Conform datelor IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 19 situații de risc, iar la lucrările de prevenire și lichidare a situațiilor excepționale au muncit 95 de angajați cu 24 autospeciale.

You may also like

Comments are closed.

By