Furau din locuințe și garaje. Patru tineri, reținuți de poliție (VIDEO)

foto-9

Un tânăr de 19 ani și trei minori cu vârstele cuprinse între 14 și 16 ani, toți patru domiciliați în capitală, au fost reținuți pentru pătrunderea în mai multe locuințe și garaje, de unde sustrăgeau bunuri materiale. Prejudiciul cauzat proprietarilor constiuie 80 000 lei.

În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală, poliţiştii au constatat că bănuiţii ar fi pătruns în cel puțin 6 locuințe și 11 garaje, prin metoda forţării lacătului de la uşă și a geamurilor, în perioada de timp septembrie 2017- ianuarie 2018, când proprietarii nu se aflau la domiciliu. Poliţiştii au depistat lucrurile furate, care au fost vândute unor persoane la preţuri reduse. În acest context au fost iniţiate mai multe cauze penale pentru furt, faptă care prevede amendă în mărime de la 6 000 lei la 20 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Întrucât bănuiţii sunt minori, ei sunt cercetaţi penal în stare de libertate. De asemenea poliţiştii întreprind măsuri speciale de investigaţii suplimentare în vederea stabilirii complicităţii lor în alte cazuri similare, înregistrate pe teritoriul capitalei.

You may also like

Comments are closed.

By