Fluidizarea traficului rutier pe strada Vasile Lupu, intersecţie cu Ştefan Neaga

1514

Direcţia generală transport public şi căi de comunicaţie a Primăriei municipiului Chişinău examinează posibilitatea înlocuirii obiectivelor de semafoare de pe str. Vasile Lupu şi Tudor Vladimirescu, oraşul Durleşti. Despre aceasta a informat astăzi în cadrul şedinţei operative de la Primărie Vitalie Butucel, şef interimar al Direcţiei.

Intenţia autorităţilor locale de schimba obiectivele de semafoare de pe str. Vasile Lupu are drept scop fluidizarea traficului rutier în zonă, în special la intersecţia străzilor Vasile Lupu şi Ştefan Neaga.

„Obiectivele de semafoare din zonă nu pot fi dirijate. Din aceste considerente, de comun cu Inspectoratul Naţional de Patrulare, examinăm posibilitatea înlocuirii obiectivelor de semafoare, de la str. Mihail Kogălniceanu până în oraşul Durleşti, pe str. Tudor Vladimirescu, în următoarele 6 luni”, a menţionat Vitalie Butucel.

În altă ordine de idei, şeful interimar al Direcţiei transport public şi căi de comunicaţie susţine că la moment se analizează propunerea de a stabili într-un singur sens circulaţia pe str. Ştefan Neaga, dar şi lărgirea străzii Vasile Lupu, în scopul fluidizării traficului rutier în sectorul Buiucani.

foto: poster.md

You may also like

Comments are closed.

By