Cinci indivizi, reţinuţi la Ciocana: se drogau în scara blocurilor

photo_2018-01-23_13-03-51

Angajaţii Inspectoratului de Poliţie Ciocana din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au reţinut în flagrant delict cinci indivizi, în timp ce consumau substanţe narcotice, în scara blocurilor de locuit.

Cei cinci indivizi s-au dovedit a fi cu vârstele curpinse 19 ani şi 21 ani, locuitori a Capitalei, fiind încătuşaţi şi escortaţi la Inspectorat pentru documentare, asupra lor au fost depistate pacheţele în care se afla masa vegetală fărămiţată. Pacheţelele cu masă vegetală şi aparatul confecţionat artizanal au fost sigilate şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP, pentru efectuare acţiunilor specializate în condiţii de laborator. Totodată ofiţerii de investigaţii au iniţiat cercetări în vederea stabilirii şi documentării metodelor criminale de transportare şi identificarea altor complici în aceste scheme ilegale de distribuire a drogurilor.

În dependenţă de rezultatele expertizelor chimice suspecţii riscă să fie cercetaţi penal şi privaţi de libertate pe un termen de până la 4 ani.

You may also like

Comments are closed.

By