Blogger, despre trofeul liderei PAS: „Reformele Maiei Sandu au fost apreciate la nivelul țărilor africane. Mai mult Maia Sandu nu a putut demonstra”

maia sandu

Lidera „PAS”, Maia Sandu, s-a lăudat din nou astăzi pe facebook cu un trofeu primit în 2015 din partea organizației The Global Partnership for Social Accountabilty pentru dezvoltarea domeniului educației. Fostul ministru susține că premiul demonstrează transparența și responsabilitatea în educație, dar a evitat să menționeze țările cu care a concurat în acest concurs. Bloggerul Corneliu Gandrabur atrage atenția asupra faptului că pe lângă Maia Sandu, au fost premiate și alte 6 persoane din așa țări ca Ghana, Bangladesh și Filipine. În opinia bloggerului, acest lucru arată că așa-zisele reforme alei Maiei Sandu au fost apreciate la nivelul țărilor din lumea a treia, ceea ce nu neapărat reprezintă un motiv de mândrie. 

„GPSA a premiat șapte persoane. De unde sunt aceștia? Iată lista: Ghana, Philippine, Mexico, Bangladesh, Morocco, Brazilia și Moldova.

Astfel, reformele Maiei Sandu au fost apreciate la nivelul țărilor africane, asiatice și latine. Mai mult Maia Sandu nu a putut demonstra. Cam atât au dus-o mintea, „experiența” și echipa”, scrie Gandrabur pe blogul său. 

Acesta notează că este rușinos pentru un fost ministru să se laude cu faptul că a ridicat educația din Moldova la rangul țărilor din lumea a treia ca Morocco, Philippine, Ghana sau Bangladesh. 

„Eu nu vreau să mă opresc prea mult la tema dată, însă este suficientă asocierea Moldovei la realizările din Ghana, Philippine, Mexico, Bangladesh, Morocco și Brazilia. Dacă Maia Sandu este mândră că ne-a aliniat alături de aceste țări… e obrazul ei. Cert este faptul că educația din Moldova nu a avansat cu mult pe timpul ex-peledemistei, după cum a apreciat și a apreciat fastuos GPSA”, a adăugat Corneliu Gandrabur.

You may also like

Comments are closed.

By