Accidente cu urmări fatale în prima zi din 2018

salvatori

Pe parcursul zilei de ieri salvatorii au fost alertați pentru a interveni la descarcerarea mai multor persoane care au avut de suferit în urma accidentelor rutiere.

Primul caz a avut loc în după-amiaza zilei de ieri în apropiere de orașul Strășeni. La ora 14:22 minute, un autoturism de model „Renault Scenic” a derapat de pe traseu. În consecință, conducătorul auto în vârstă de 66 de ani a decedat, iar salvatorii au deblocat cadavrul acestuia.

Un alt accident cu urmări fatale a avut loc în UTA Găgăuzia. Pe traseul R-38 s-au ciocnit două automobile de model „VW Golf” și „Opel Zafira”. În urma impactului, șoferul din „VW Golf” a rămas blocat între fiarele mașinii fiind necesară descarcerarea acestuia. La fața locului pentru lucrări de deblocare au intervenit salvatorii unității de pompieri din Vulcănești. La scurt timp, persoana a decedat în spital.

Toate circumstanțele și cauzele producerii accidentelor de circulație urmează a fi stabilite de organele de drept. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență atenționează conducătorii auto să respecte regimul de viteză, iar în situații de risc să apeleze după ajutor, la Serviciul 901.

You may also like

Comments are closed.

By