ACCIDENT pe bd. Decebal // Șoferul unui Peugeot a murit după ce a fost lovit de un alt automobil // 18+

26735521_969968289817929_1874418192_o

Un tânăr de 20 de ani a decedat la spital, după ce automobilul cu care se deplasa a fost lovit lateral de un alt automobil, iar în urma impactului a ajuns într-un stâlp. Accidentul a avut loc în această seară, în jurul orei 21:10, la intersecția bulevardului Decebal cu strada Zelinski din sectorul Botanica al Capitalei. Tânărul a fost transportat la spital în stare extrem de gravă, însă din nefericire a decedat cu puțin timp în urmă în Secția de Terapie intensivă a Spitalului de Urgență.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei a declarat pentru Today.MD că în accident au fost implicate două automobile de model Dacia Logan și un Peugeot, iar șoferul din Peugeot a fost transportat în stare foarte gravă la spital, iar mai târziu a decedat.

„Preliminar se cunoaște că automobilul de model Dacia se deplasa la vale pe bulevardul Decebal, iar când șoferul în vârstă de 34 de ani a încercat să vireze la stânga a lovit lateral automobilul de model Peugeot care venea din partea opusă. Impactul a fost unul destul de violent, automobilul Peugeot fiind proiectat într-un stâlp de pe marginea străzii, iar șoferul a fost preluat în stare foarte gravă de o ambulanță. Din nefericire medicii nu l-au putut salva, iar acesta a decedat la spital”, a precizat Stati.

Reprezentantul Poliției Capitalei a ținut să adauge că pe acest caz a fost pornită o cauză penală, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

sursa video: Facebook.COM // Виталий Бурдила

You may also like

Comments are closed.

By