VIDEO // Detalii despre pistolarul care i-a tras un glonte în cap unui bărbat într-un karaoke de la Ciocana // A fost prins la vama Tudora

Рисунок1-34

Dispeceratul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău a fost informat aseară, în jurul orei 21.00, de către Spitalul de urgenţă despre un incident, în urma căruia a avut de pătimit un bărbat de 40 ani, domiciliat în Capitală. Acesta a fost transportat la spital cu plagă de armă în regiunea capului, iar acum se află în comă.

Incidentul a avut loc într-un karaoke din sectorul Ciocana al Capitalei, în urma unui conflict iscat între trei persoane. La un moment dat, unul dintre ei a scos un pistol și l-a împușcat în cap pe un bărbat de 40 de ani.

Imediat după incident cei trei agresori au fugit de la locul crimei într-o direcţie necunoscută. În acest context au fost mobilizate toate echipajele mobile din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei, precum şi angajaţi ai Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială “Fulger”.

Concomitent, serviciile de investigaţii din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău de comun cu poliţiştii sectorului Ciocana au obţinut informaţii că pistolarul intenționează să părăsească teritoriul ţării. Individul a fost reţinut la punctul de trecere Tudora, raionul Ştefan-Vodă, potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei.

El s-a dovedit a fi în vârstă de 42 ani, domiciliat în Capitală și a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău.

Ulterior, poliţiştii au depistat pistolul păstrat legal, cu care ar fi efectuat împuşcătura în direcţia victimei, în automobilul unui cunoscut, cu care ar fi venit la punctul vamal. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 36 ani, fiind reţinut şi el pe un termen de 72 ore, sub aspectul art. 323 “Favorizarea infracţiunii” Cod penal.

Bărbatul care ar fi efectuat împuşcătura este cercetat penal pentru tentativă de omor şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 ani până la 15 ani.

UPDATE // Bărbatul împușcat este activist al Partidului Socialiștilor. Este vorba despre Vlad Gribincea, care este membru activ al oficiului teritorial PSRM din Sectorul Râșcani al capitalei. Acesta este un kickboxer, antrenor la clubul sportiv „Gribincea Fight-Club”. La moment, el se află în comă profundă, scrie Deschide.md.

You may also like

Comments are closed.

By