UPDATE // OSTATICII luați într-un oficiu poştal din Harkov au fost eliberați. Teroristul, reținut // Mărturiile unui copil eliberat (FOTO/VIDEO)

5a47a559370f2c313c8b45ca

UPDATE // 20.30 // Toți ostaticii au fost eliberați, a anunțat cu puțin timp în urmă șeful Poliției Naționale, Serghei Kneazev, potrivit Ukrainskaia Pravda. Nimeni nu a avut de suferit. Agresorul a fost reținut.

UPDATE // Ostaticii spun că teroristul consuma în fața lor băuturi alcoolice.

Dler80sQ2v57D9UPMwGIWA-article

UPDATE // 20.25 // Sediul oficiului poștal a fost luat cu asalt de forțele speciale, informează fakty.ictv.ua.

UPDATE // 20.20 //
Încă o femeie a fost eliberată, anunță mediaport.ua.

UPDATE // 19.48 // Un copil eliberat a vorbit ce s-a întâmplat în interior. El le-a spus jurnaliștilor că în oficiul poștal erau 7 persoane. Băiatul mai spune că agresorul le propunea cea și cafea.

Alte imagini îl arată pe bărbat care le explică ostaticilor cum va funcționa explozibilul. Acesta i-ar fi rugat singur pe ostatici să-l filmeze și să publice imaginile.

UPDATE // 19.10 // Kievul a dislocat forțe suplimentare. Un avion al Gărzii Naționale a Ucrainei a luat zborul spre Harkov, a anunțat șeful Poliției Naționale, Serghei Kneazev, citează censor.net.ua.

El a mai declarat că zona este încercuită de lunetiști.

ULa5WafLfZv9jOhemQXK7A-article

520x347

UPDATE // Poliția a deschis un dosar pentru luare de ostatici. Bărbatul riscă până la 15 ani de pușcărie.

UPDATE // Cinci persoane luate ostatice au fost eliberate, informează Interfax. Este vorba despre trei femei și doi copii.

4

UPDATE // Inițial, bărbatul intenționa să jefuiască oficiul poștal, iar când a înțeles că nu va reuși să fugă deoarece poliția era deja la fața locului, acesta a luat ostatici.

Mai tîrziu, acesta a spus că solicită să fie eliberați toți soldații luați prizonieri în Donbass.

Un bărbat, despre care se presupune că ar avea asupra sa dispozitiv exploziv, a luat ostatice 11 persoane într-un oficiu poştal din oraşul ucrainean Harkov, informează Reuters.

Nouă adulţi şi doi copii sunt ostatici în oficiul poştal, a anunţat agenţia Interfax.

„Deocamdată nu ştim ce vrea. Nu a cerut nimic”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Harkov, Iaroslav Trakalov.

Zona a fost încercuită, iar fața locului au sosit circa 20 de mașini ale poliției, scrie gordonua.com.

You may also like

Comments are closed.

By