Un tren a DERAIAT de pe un pod din statul Washington: mai mulți MORȚI și RĂNIȚI (FOTO/VIDEO)

10575456

Mai mulţi pasageri au murit luni din cauza deraierii unui tren de călători pe un pod peste o autostradă din statul Washington, situat în nord-vestul SUA, a anunţat purtătorul de cuvânt al şerifului districtului Pierce, Ed Troyer, într-o conferinţă de presă, transmit Reuters şi AFP.

Oficialul a adăugat că nu s-au înregistrat victime din rândul şoferilor de pe autostradă. Un număr de 77 de persoane au fost spitalizate în urma acestui incident. Presa locală spune că este vorba despre trei morți.

Screenshot_12

Screenshot_13

Screenshot_15

Screenshot_16

Screenshot_17

Incidentul s-a produs în localitatea DuPont, la nord de oraşul Olympia. Cauzele deraierii trenului, care asigura legătura între metropolele Seattle (statul Washington) şi Portland (statul Oregon), nu sunt deocamdată cunoscute.

Potrivit publicaţiei The News Tribune, citată de Agerpres, deraierea trenului a avut loc în jurul orei 07:30 (15:30 GMT), cauzând închiderea secţiunii respective a autostrăzii Interstate 5.

Trenul urma să părăsească oraşul Seattle la ora locală 06:00 (14:00 GMT) şi să sosească la Portland, în statul Oregon, la 09:20 (17:20 GMT), potrivit programului curselor feroviare Amtrak.

You may also like

Comments are closed.

By