Un tânăr de la ASEM, găsit strangulat în cămin. Este fiul unui preot și urma să meargă azi la ziua de naștere a mamei sale

img_2692321_thumbs_700x394_cccc_151429234172936

Un tânăr de 21 de ani a fost găsit strangulat la balconul camerei din căminul în care locuia. Tragedia a avut loc în căminul Nr.1 al Academiei de Studii Economice din Republica Moldova (ASEM) de pe strada Florilor din sectorul Rîșcani al Capitalei.

Medicii legiști nu au găsit urme de moarte violentă pe cadavrul acestuia. Versiunea preliminară fiind suicidul.

Tânărul era student în anul III, la facultatea de Drept, și era originar din raionul Ungheni.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, motivul care l-ar fi făcut să-și pună capăt zilelor ar fi o datorie mai veche. În telefonul acestuia au fost depistate mai multe mesaje prin care o persoană îi cere o datorie în mărime de 1500 de euro, scrie Today.md.

Astăzi, studentul urma să meargă, împreună cu iubita sa, în satul de baștină pentru a sărbători ziua de naștere a mamei sale, notează Protv.md.

Tânărul este fiul preotului din satul Chirileni, raionul Ungheni. El ar fi suportat mai multe operații complicate după ce, acum doi ani, a nimerit într-un accident rutier împreună cu tatăl său, potrivit Deschide.md, cu referire la primarul localității.

Familia tânărului, mai are doi copii: o fată, care este studență în anul trei la Colegiul Național de Medicină din Chișinău, și un băiat, care este în clasa a zecea la un liceu din Ungheni.

Poliția a deschis un dosar penal pe acest caz.

foto: protv.md

You may also like

Comments are closed.

By